Agentia Imobiliara Ralf Consulting Timisoara          
   
 
 
  Tranzactii de case si vile noi | Investitii in terenuri | Avantajele unei investitii imobiliare
 

  Ultimele oferte pe e-mail:


Introduceti in campul de mai jos datele dv. si veti primi periodic noutatile noastre!Trimite

Prima pagina

Tranzactii de case si vile noiMulte persoane s-au angajat in realizarea de constructii noi, pe terenuri situate in vechile zone de case sau in noile zone de dezvoltare, unde din grija autoritatilor locale sau din alte surse, s-au realizat planuri de urbanism, proiecte de retele edilitare, drumuri, etc.

Aceasta optiune de a construi o noua casa da posibilitatea de a alege proiectul dorit, de a folosi materiale mai scumpe, de a finisa si utila casa dupa posibilitati. In felul acesta se poate obtine o casa noua de aproximativ 150 mp, la o finisare cu materiale de valoare medie, la un pret de 90.000-120.000 Euro la care se adauga terenul. Investitia totala se poate ridica la 150.000-250.000 Euro /casa noua.
Comparand aceasta valoare cu pretul unei case care este construita in anii '60, putem observa ca diferenta de pret este foarte mica sau nu exista, casa mai veche putand fi mai scumpa decat cea noua. Acest lucru se poate explica prin faptul ca imobilele ale caror preturi sunt exagerate, se afla in zonele centrale sau rezidentiale vechi unde nu mai exista teren liber de vanzare.

Persoanele care sunt in postura de a alege intre a cumpara o casa mai veche si a construi una noua, le recomandam sa aleaga a doua varianta, pentru ca astfel in fiecare an vor trebui sa investeasca in casa pentru reparatii si conservare.