Agentia Imobiliara Ralf Consulting Timisoara          
   
 
 
  Tranzactii de case si vile noi | Investitii in terenuri | Avantajele unei investitii imobiliare
 

  Ultimele oferte pe e-mail:


Introduceti in campul de mai jos datele dv. si veti primi periodic noutatile noastre!Trimite

Prima pagina

Avantajele unei investitii imobiliareTrebuie spus de la inceput ca investitia imobiliara ramane o investitie si exista si in acest domeniu posibilitatea de a nu-ti recupera banii. Daca ea este facuta "cu cap" are unele avantaje majore. In acest moment este mult mai avantajos sa investesti in afaceri imobiliare decat sa iti pastrezi banii la banca, caci profitul de investitie este sensibil mai mare decat dobanda oferita de banci. Poti sa construiesti o casa si sa o inchiriezi pe termen lung. Dupa un anumit numar de ani investitia se amortizeaza, scoate apoi profit si casa tot a ta ramane. Dupa care poti sa o vinzi. Poti sa cumperi un teren cu un pret si peste 5 ani il vinzi cu un pret de cateva ori mai mare. In conditiile in care in tarile dezvoltate cu o economie in plina expansiune si cu o piata imobiliara relativ stabila, perioda de amortizare este de 15-20 ani, in Romania, in acest moment este de 10-12 ani.

In Romania, in acest moment, cand creditul ipotecar functioneaza, piata imobiliara este mai dinamica si mai sigura. Pe termen scurt, investitiile in spatii de lux sunt inca extrem de rentabile.

Iata cateva lucruri pe care investitorul de pe piata imobiliara trebuie sa le aiba cu siguranta in vedere: locatia, dar in sens larg, la pozitive fiind: existenta spatiilor verzi, a accesului rutier, posibilitatea innobilarii zonei cu zone comerciale de calitate etc, la negative fiind: existenta in apropiere a unor zone industriale sau a unor zone rezidentiale cu un stoc locativ degradat precum si a altor elemente ce duc la reducerea confortului locativ prin poluare, zgomot, trafic intens etc.

Apoi trebuie avuta in vedere calitatea constructiei si nimic nu inlocuieste studiul de specialitate. Oricine doreste sa inchirieze sau sa cumpere il sfatuim sa verifice la sange toate actele referitoare la calitatea de proprietar legal al vanzatorului. Oricum, pe oricine doreste sa investeasca pe piata imobiliara il sfatuim sa apeleze la serviciile unei agentii de specialitate si sa ceara sfatul profesionistilor.

Am inteles ca nu casa/propritetea este obiectul muncii agentului imobiliar, ci satisfacerea confortului locativ al clientului.

Noi, la RALF CONSULTING, avem in vedere tot ce tine de acest confort : design si amenajari interioare, precum si alte servicii.

In ceea ce ne priveste 70 % din clientii nostrii vin recomandati de alti clienti mai vechi care au fost incantati de serviciile noastre. Seriozitatea, fata de client sunt principiile pe care firma RALF CONSULTING le promoveaza activ in domeniul afacerlor imobiliare si pe care clientii nostrii le recunosc si le apreciaza pe masura. Sursa pe care clientii nostrii ne-o ofera de a ne demonstra zilnic profesionalismul reprezinta fundamentul activitatii firmei si este cea care ne aduce in fiecare zi la lucru.